Какво ефективно лекува СКЕНАР?

СКЕНАР лекува не отделната болест на болният като цяло. В организмът на човека има скрити огромни резервни сили и благодарение провеждането на СКЕНАР терапията, ние го заставяме да ги включи в работа. Не приемайки нищо от вън, без да се нанася допълнителна вреда. Терапията помага на пациента да се излекува с помощана своите вътрешни ресурси.

СКЕНАР терапията е невъзможна без активното участие на болния. По време на лечението самият пациент е длъжен да отразява изменената в своя организъм и да съобщава своите усещания на СКЕНАР терапевта,помагайки му така да се ускори процеса на излекуване.

СКЕНАР и СКЕНАР-терапевта са коректори на този процес. СКЕНАР технологията принадлежи към медицината на 21 век – деликатна, неагресивна, помагаща на организма да се самовъзтанови. И така използването на апарата СКЕНАР е показано във всички стадии при лечението на следните заболявания:

– нервна система – различни заболявания на гръбначния стълб с вторични разтройсва на двигателността, нарушения в статиката и динамиката на гръбначния стълб, различните видове деформации. Радикулити, неврити, нарушения в мозъчното кръвообращение и техните последствия. Заболявания на вегетативната нервна система и т. н.

– костна система – миозити, артрити, артрози, ушипявания, счупвания в различни стадии.

– дихателна система – трахеити,бронхити,ОРЗ,ОВИ,бронхиална асма.

– сърдечносъдова система – хипертанична болест, хипотония, различните форми на аритмия. ИБС, заболявания на съдовете, варикозни разширения, трофични язви.

– храносмилателна система – гастрити, ентерити, колити, холецистити, хепатити, панкреатит

– пикочо-полова система – пиелонефрити, цистити, нарушения в менструалния цикъл, аднексити, безплодие, токсикоза на бременността.

– заболявания на зъбите – парандонтоза, парадонтит, премахване на възпалителни състояния и усложнения след лечение на пулпит. Отстраняване на болковия синдром.

Изводът който се налага е: позволете на СКЕНАР да ви помогне, като самият вие станете доктор на себе си.