Интересни случаи от практиката на СКЕНАР-терапията

Пациентка – жена 28 год. Оплакване – болки ниско в корема, нарушения на менструалния цикъл. При ехографско изследване са установени – киста на десен яйчник 73 мм – 30 мм, киста в левия яйчник 43 мм – 29 мм.

На пациентката е била предложена неотложна операция. Жената решава да опита други методи за лечение. Започвайки СКЕНАР – терапия, още при първите процедури болките в корема се прекратили. СКЕНАР лечението продължило 2 месеца по схема при която се обхващат два менструални цикъла. След приключване на СКЕНАР процедурите, 2 месеца по късно се извършва поредно ехографско изследване. Установява се наличието на кистите и се регулира менструалния цикъл.

Дете на 10 год. – Месец след прекаран грип се появява косопад /алопеция/

Провеждат се 2 курса на лечение по 15 процедури със СКЕНАР – терапия. Два месеца по късно се възстановява цялата коса.

Пациентка на 57 год.- Установена остеохондроза на шийно-гръдния отдел на гръбнака, киста на черен дроб 91 мм – 87 мм и киста на левия бъбрек 24 мм – 23 мм. Въпросът за операция е бил вече решен, оставало да се извършат необходимите изследвания. Междувременно пациентката получила силни болки в шийно-гръдния отдел, където има шипове и се подложила на лечение със СКЕНАР процедури до предстоящата операция. По време на курса болките се облекчили, обработват се зоните на черен дроб, корем и бъбреци в комбинация с АУРИКУЛО терапия.

Изненадата била голяма при постъпване за плановото изследване. Кистите в черния дроб и левия бъбрек напълно изчезнали.

Представете си колко щастлива била пациентката, че СКЕНАР-терапията я избавила от необходимостта на операцията.

Дете на 12 год. – Диагноза двустранна пневмония. При изследване се оказва, че детето е алергично към всякакъв антибиотик. Започва курс на лечение със СКЕНАР процедури в комбинация с хомеопатия. Обща продължителност 10 дни по 2 процедури на ден. Още след втората процедура се овладява температурата, след петата процедура кашлицата се прекратява. След курса на лечение се провежда рентгенография на бял дроб – признаци на пневмония не се откриват.

Така СКЕНАР терапията помага на тялото да коригира и завърши собствената си оздравителна програма.