Интересни случаи от практиката на СКЕНАР терапията

Болна 40 год., страда от язвена болест, лекувала се 1,5 месеца, изписана с “отворена” язва. Проведени 15 процедури СКЕНАР-терапия и лечебно одеало. Напълно изчезнали оплакванията и в период на 2 год. нямало обостряне.

Болна 38 год., с хроничен панкреатит и постоянни болки, на които не помагали никакво лечение в период от 7 год.. Проведени 20 процедури СКЕНАР-терапия, появил се апетит, изчезнали болките, отлично настроение и самочувствие.

Момче на 7 год. при медицински преглед е установена херния в слабините, направление за операция, но познати насочели родителите да се обърнат към СКЕНАР-терапията. Проведени са 10 процедури след като се провежда хирургичен преглед, заключението: “здрав”.

Болна с тежка салмонелоза лекувала се месец без резултат, след 10 процедури СКЕНАР-терапия се нормализира температурата, самочувствието и лабораторните анализи.

Пациент с камък в бъбрека -5 мм, провежда курс от 16 процедури СКЕНАР-терапия и безболезнено изхвърля камъка.

Сколиоза на 12год. дете се лекува още при първия курс от 15 процедури. Резултата от лечението със СКЕНАР-терапиятае установен след направената ренгенография.